Miniklerimiz Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Ziyaret Gerçekleştirdi

Yaşlılar Haftası nedeniyle okulumuz anasınıfı öğrencilerimiz yaşlı ziyaretinde bulundu.

21.03.2018 472

Hayat serüvenimiz içerisinde bebeklik, çocukluk, ergenlik, yetişkinlik, yaşlılık dönemleri gibi evreleri kaçınılmaz olarak yaşamaktayız. Yaşamış olduğumuz her evrenin belli bir sınırı vardır. Fakat sadece "Yaşlılık" evresinin belli bir sınırı yoktur. Hiç şüphesiz ki yaşlılık dönemini olabildiğince uzun tutup, aktif bir yaşlılık süreci geçirmemiz çoğu zaman bizlerin elindedir. "Uzuntepe Ailesi" olarak kıymetli büyüklerimizin bu süreci en iyi şekilde yaşamaları için üzerimize düşen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun farkındayız.

Bu düşünceden yola çıkarak Yaşlılar Haftası münasebetiyle Anasınıfı Öğretmenimiz Ayşe DEMİR tarafından mahallemizde bulunan yaşlılar ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarette minikler mahallemizde ikamet eden nineyle güzel anlar yaşadı. Onunla sohbet edip anılarını dinlediler. Yaşlılara saygıyla ilgili sohbet edildi. Ev sahibesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öğrencilerimiz ve yaşlılarımız, keyifli geçen ziyaretin ardından mutluluklarını dile getirdi.

21-03-201821-03-201821-03-201821-03-201821-03-201821-03-2018